Bitcoin sett for Bull Run som vil støve Nasdaq som Ethereum, XRP og Altcoins Face Uphill Battle: Bloomberg Forecast

Bloomberg slapp akkurat sitt siste syn på kryptomarkedene.

Bloomberg Intelligence senior råvarestrateg Mike McGlone sier Bitcoin’s adopsjon blant mainstream investorer er på vei oppover.

Han forventer at et fordelaktig makroøkonomisk landskap vil opprettholde et Bitcoin bull run som vil „støve“ Nasdaq

„Økende adopsjon og kjøretøy for eksponering og forvaring akselererer Bitcoin Up til mainstream av investeringer. I en verden med null og negativ rente og avtagende avkastning i aksjekursen på grunn av kvantitativ lettelse, finner de kvasi valutabehandlerne med verdi – gull og Bitcoin – økende investorinteresse …

Bitcoin 10.000 dollar brudd satt til støv Nasdaq – Fundamentalt bullish og bryter over viktige $ 10.000 motstand, har Bitcoin et solid fundament på baksiden av en bratt korreksjon og periode med forakt, etter vårt syn. ”

McGlone legger til at Bitcoins voksende grunnleggende grunner antyder at BTC styrker sin posisjon som digitalt gull. Han sier at den ledende kryptoen ikke lenger er den svært spekulative og ukjente eiendelen den en gang var, med Bollinger Bands-momentumindikatoren som antyder at et spreng til $ 13 000 er nært forestående.

I kontrast sier Bloomberg Intelligence-analytikeren Ethereums hete strek sannsynligvis er drevet av rene spekulasjoner i motsetning til BTCs fundamentalt drevne vekst

„Ethereum har utvidet fjorårets høydepunkter og hoppet til en av de topppresterende store krypto-eiendelene i 2020, men vi ser på dets rally som mer spekulativt sammenlignet med den gunstige etterspørselen kontra tilbudsvilkår som støtter Bitcoin.“

McGlone sier at Ethereum står overfor sterk konkurranse fra protokoller som tilbyr samme brukssak, da totalt 6000 kryptoverdier av alle slag oversvømmer markedene. Han mener at Bitcoin mangelvare er nøkkelfaktoren som driver verdien og peker på en to-års sammenligning av BTCs ytelse sammenlignet med Ethereum, XRP og altcoin-markedet for øvrig som et tegn på at BTC er det bedre langsiktige spillet. Bitcoin er opp 54% de siste to årene, mens Ethereum er ned 4,5% og XRP er ned 30%.

“Det er det ubegrensede tilbudet av det brede kryptomarkedet kontra den relative knappheten på Bitcoin som vil opprettholde oppdrift i referanseporteføljen, etter vårt syn. Rundt 90% av de 21 millioner tilgjengelige Bitcoinsene er produsert, og etterlater etterspørsel og adopsjon som de viktigste målene for prisutsikter. Våre indikatorer peker positivt for Bitcoin, mens de grunnleggende reglene for tilbud og etterspørsel gir lite håp om markedsutvikling i markedet. ”

I juni gjorde McGlone saken for hvorfor BTC kan komme tilbake til hele tiden på 20 000 dollar i år.